Chp İstanbul Milletvekili Çelebi, Vali Bektaş'ı Makamında Ziyaret Etti

Kastamonu'ya gönüllü milletvekili olarak görevlendirilen CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, Kastamonu'ya kazandırmayı planladığı büyük projelerini...

Kastamonu'ya gönüllü milletvekili olarak görevlendirilen CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, Kastamonu'ya kazandırmayı planladığı büyük projelerini Vali Erdoğan Bektaş'a sundu.

Vali Bektaş'ı makamında ziyaret eden Çelebi'nin yanı sıra AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, BİSSE Gömlekleri Genel Müdürü Arife Kefeli, RAPSODİ Tekstilin Sahibi Volkan Zengin, Kastamonu Sakatlar Derneği Başkanı Serhat Yolasığmazoğlu, CHP İl Başkanı Salih Karasalihoğlu ve CHP Merkez İlçe Başkanı Ünal Genç'te hazır bulundu.

Reklam
Reklam

Vali Bektaş'a Kastamonu'ya kazandırmayı planladığı engellilere yönelik projesi ile Daday'a kazandırılması planlanan istihdama yönelik projelerini anlatan Çelebi, bu konunun siyasi olarak düşünülmeden elbirliğiyle yapılması gerektiğini vurguladı.

Daha sonra basın mensupları dışarı alınarak makamda konu hakkında detaylar görüşülmeye devam edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: