CHP İstanbul Milletvekili Özkes: "Diyanet, Kuran Tefsiri, Hadis Tefsirleri, Imam Hatipler, Ilahiyat Fakülteleri CHP'nin Türkiye'ye Kazandırdıklarıdır. Dine Uzak Olan Bu Kadar Hizmet Etmezdi"

CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, "Diyanet, Kuran tefsiri, hadis tefsirleri, imam hatipler, ilahiyat fakülteleri CHP'nin Türkiye'ye kazandırdıklarıdır. Dine uzak olan

CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, "Diyanet, Kuran tefsiri, hadis tefsirleri, imam hatipler, ilahiyat fakülteleri CHP'nin Türkiye'ye kazandırdıklarıdır. Dine uzak olan bu kadar hizmet etmezdi" dedi.

Milletvekili Özkes, CHP Sürmene İlçe Gençlik Kolları tarafından bir düğün salonunda organize edilen, "Din ve Siyaset" konulu panelde yaptığı konuşmada, CHP'nin dine uzak değil ve hiç de olmadığını belirterek, "Diyanet, Kuran tefsiri, hadis tefsirleri, imam hatipler, ilahiyat fakülteleri CHP'nin Türkiye'ye kazandırdıklarıdır. Dine uzak olan bu kadar hizmet etmezdi" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Konuşmasında Türkiye'nin Ortadoğu politikasını da eleştiren Özkes, panelin ardından, "Atatürk, CHP ve Din" adlı kitabını imzaladı.

Muhabir: Mustafa Yaşar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: