Chp İzmir İl Başkanı Ali Engin’den 1 Mayıs Kutlaması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Ali Engin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Ali Engin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Engin, mesajında, hükümetin işçilerin bayramını nerede kutlayacağına karar verme hakkının bulunmadığını savunarak, İzmir’deki kutlamalarda meydanlarda olacaklarını söyledi.

Engin, “İşçi, 1 Mayısı, Bayramını meydanlarda kutlamaya hazırlanırken, işçimize meydanları kapatmaya çalışan zihniyet bilmelidir ki, zamanı geldiğinde emekçide saltanatın kapılarını aynı zihniyete kapatır. İktidar işçinin bayramını nerede kutlayacağına karar vermeyi bıraksın ve adaletli bir ücret, hak edilen sosyal haklar ve insanca bir yaşam için çalışsın.

Reklam
Reklam

Tüm 1 Mayısta alanlarda olan CHP, yine alanlarda, emek sahibi işçi kardeşlerimizle omuz omuza meydanlarda olacaktır. İnanarak söylüyorum ki, İşçi kardeşlerimiz ve sendikalarımız CHP iktidarında 1 Mayıslar da talepleri dile getirmek, hak aramak için değil, Bayramlarını kutlamak, halaylar çekmek için meydanlarda olacaklardır” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: