Chp İzmir İl Başkanı, İmamların Ramazanını Mektupla Kutladı

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, İzmir'de görevli imam-hatiplerin Ramazan'ını kendilerine birer mektup göndererek kutladı....

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, İzmir'de görevli imam-hatiplerin Ramazan'ını kendilerine birer mektup göndererek kutladı. Engin mektubunda, şu görüş ve düşüncelere yer verdi:

"Kıymetli Hocam, Sevgili Kardeşim. Bereketi, huzuru ve hoşgörüyü evlerimize, şehrimize ülkemize ve tüm Müslüman alemine getiren mübarek Ramazan ayına bir kez daha kavuşmuş bulunmaktayız. Müslümanların özlemle beklediği bu kutsal ayın, Müslüman dünyasının en çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu bir döneme rastlamış olması sevindiricidir.

Reklam
Reklam

Bu mübarek ayda, camilerimizi ve cemaatlerimizi emanet ettiğimiz siz saygıdeğer hocalarımızın, görev ve sorumluluğu bir kat daha artmıştır. Ramazan ayının bereketi camilerimize de gelmiş, hiçbir aracıya ihtiyaç duymadan inancını yaşayan insanlarımız, camilerimizi doldurmaya başlamıştır. Böylesi yoğun manevi duyguların yaşandığı bir dönemde sizin gibi değerli hocalarımızın, bilgisine, tecrübesine, hatipliğine ve yönlendirmesine her zamankinden fazla ihtiyacımız vardır.

Zaten önemli sorumlulukları olan değerli hocalarımızın, Ramazanla birlikte artan yükü eminim ki sizler için mutluluk kaynağıdır. Hepimizin içine farklı ve güzel heyecanlar taşıyan, yediden yetmişe hepimizi aynı sofrada, aynı duygularla buluşturan Ramazan ayı inanıyorum ki birliğimizi, kardeşliğimizi ve ülkemizin huzurunu arttıracaktır. Bu duygu ve düşüncelerimle; hoşgörünün timsali güzel İzmir’imizde, bu mübarek ayı doyasıya yaşamamıza vesile olan siz kıymetli hocamızın ve çalışma arkadaşlarınızın Mübarek Ramazan ayını kutlar, Dinimizin doğru anlaşılması ve bu mübarek ayın daha iyi idrak edilmesi için gösterdiğiniz çabalar için canı gönülden teşekkürlerimi sunarım. Sevgi ve Saygılarımla."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: