CHP İzmir İl Başkanlığı bayramlaşması yapıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanlığı'nın bayramlaşma töreni, Kurban Bayramı'nın 2. günü yapıldı. Konak’taki...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanlığı'nın bayramlaşma töreni, Kurban Bayramı'nın 2. günü yapıldı.
Konak’taki Çankaya eski itfaiye binası Ahmet Piriştina Kent Arşivi Müzesi'nin bahçesinde yapılan törene, CHP Genel Merkezi Yürütme Kurulu üyesi Alattin Yüksel, CHP İzmir İl Başkanı Tacettin Bayır, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sırrı Aydoğan, bazı CHP ilçe ve belediye başkanları ile partililer katıldı.
İl Başkanı Bayır, yaptığı konuşmada, herkese teşekür ederek bayramını kutladı. Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Aydoğan ise büyükşehir belediyesinin yaptığı hizmetlerin yokmuş gibi gösterildiğini, 'CHP bitti gidiyor' gibi söylemlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.
Yüksel ise terör ve Van depremine değinerek, depremde hayatını kaybedenlerin sorumlusunun AK Parti hükümeti olduğunu iddia etti. Yüksel, ”Depremden 3 ay önce verdiğim ‘deprem fonuna aktarılan paralar ne oldu’ konulu önergeme hala cevap alamadım. Başbakan, kentsel dönüşümü İzmir’den başlatacakmış, İzmir’i yıkacakmış. Onlar İzmir’e, ancak yıkmaya gelir.“ şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz