Chp İzmir Miilletvekili Mustafa Moroğlu, Ödemiş’te Sorun Dinledi

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak ve vatandaşlarla yüz yüze görüşmek için Ödemiş’e gelen CHP İzmir 2....

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak ve vatandaşlarla yüz yüze görüşmek için Ödemiş’e gelen CHP İzmir 2. Bölge milletvekili Mustafa Moroğlu, Ödemiş’in altını üstüne getirdi. İlçedeki ilk ziyaretini CHP Ödemiş İlçe Örgütü'ne yapan Moroğlu, parti binasında bir araya gelen üyelerle söyleşi yaparak Ödemiş’in genel sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Partililerden, hayvancılık, tarımda yaşanan sıkıntılar, TEDAŞ’ın borcunu ödeyemeyen üreticilerin elektriğini kesmesi gibi sorunları dinleyen Moroğlu, "Parti olarak görevimiz yaşanan sorunlara ciddi öneriler sunmalıyız" dedi.

Reklam
Reklam

Partide toparlanmak ve vatandaşın sorunlarına çözüm üretmek zorunda olduklarını belirten Moroğlu, “Bu bölgede herkesin derdi hayvancılık, ekonomi, ülke bütünlüğü ve terör. Bu sorunlara bizi diğer partilerden ayıracak çözüm önerileri sunmalıyız” şeklinde sürdürdü sözlerini.

Parti içi sorunlar hakkında da görüşlerini söyleyen Moroğlu, parti içi disiplinin işletilmesi gerektiğini ve herkesin istediği konuşamayacağını kaydetti. Foça’daki terör saldırısı sonrasında İzmir halkının büyük bir birlik beraberlik örneğini sergilediğini de anımsatan Moroğlu, "Foça’daki saldırıda yaşam savaşı veren askerlerimiz için yoğun bir kan bağışında bulunulduğu zaman, birileri 'İzmirliler zaten oruç tutmuyor' benzeri sözler söyledi. Bunlar çok yakışıksız sözler. İzmirliler gerekirse orucunu bozup, 61 gün orucunu tutar. Kan veremez diye bir şey yok" diye konuştu.

İlçe binasındaki toplantının ardından pazar turu yapan Moroğlu, belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldı ve esnafları da dinledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: