CHP Kadın Kolları Genel Başkanı, Belediye Başkanını Ziyaret Etti

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan ve beraberindeki heyet, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ı makamında ziyaret etti.

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan ve beraberindeki heyet, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ı makamında ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ı ziyaret eden Hilal Dokuzcan, Antalya'da yapılan yatırımları beğeniyle izlediklerini söyledi.

Başkan Akaydın'ın Antalya'ya yaptığı hizmetlerle övündüklerini belirten Dokuzcan, "Özellikle cadde düzenlemeleriniz çok güzel oldu. Daha önceki Işıklar Caddesi'ni hatırlıyorum. Sıradan, özelliği olmayan bir caddeydi. Şimdi ise bu kadar keyifli ve güzel bir cadde olmuş" dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Akaydın ise cadde düzenlemelerinin Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin insan odaklı projelerinden olduğunu ifade ederek, "Kendimi güneş enerjisini halka tanıtmaya adadım. Klimalı duraklar, güneş enerjisi ile ilgili projelerimizden sadece biri. Enerjisini güneş panellerinden alıyor. Yazın serin, kışın ise sıcak bir ortam yaratıyor. Klimalı durakları Boğaçayı atölyelerimizde kendi imkanlarımızla üretiyoruz. Bu durak sayılarını artıracağız" diye konuştu.

Akaydın, kendisinin elektrikli makam aracı kullanan ilk belediye başkanı olduğunu da kaydetti.

Akaydın, daha sonra konuklarına çeşitli hediyeler verdi.

Muhabir: Yusuf Karadağ

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: