CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Dokuzcan:-"Şiddetin Her Geçen Gün Arttığı Bir Ortamda Huzuru Ve Barışı Örgütleyecek Yapı Kadınlardan Geçiyor. CHP'li Kadınlar Olarak Bu Topraklardasevgiyi Örgütleyeceğiz"

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, "Şiddetin her geçen gün arttığı bir ortamda huzuru ve barışı örgütleyecek yapı kadınlardan

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, "Şiddetin her geçen gün arttığı bir ortamda huzuru ve barışı örgütleyecek yapı kadınlardan geçiyor. CHP'li kadınlar olarak bu topraklarda sevgiyi örgütleyeceğiz" dedi.

Dokuzcan, partisinin Kayseri İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında, CHP kadın kolları olarak seçimleri kazanma yolunda partilerine destek için Anadolu'yu adım adım gezeceklerini söyledi.

Kadın kolları teşkilatının "Anadolu Yollarında" projesi kapsamında 7 ayda 7 bölgede çalışmalar yürüttüğünü belirten Dokuzcan, Türkiye'de gidilmedik ilçe ve mahalle bırakmayacaklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

Seçimleri kazanmanın yolunun kadınların çalışmalarından geçtiğine dikkati çeken Dokuzcan, "Kadınlarımızın faaliyetleri dalga dalga büyüyor. Partimizin iktidarına giden yolda biz de elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

"Türkiye'de kadın sesine ihtiyaç var" diyen Dokuzcan, şöyle devam etti:

"Her gün televizyonlarda şiddet haberleri görüyoruz. Gün geçmesin ki şiddetten biri ölmesin. Bu topraklarda sevgiyi yeşerteceğiz. Şiddetin her geçen gün arttığı bir ortamda huzuru ve barışı örgütleyecek yapı kadınlardan geçiyor. CHP'li kadınlar olarak bu topraklarda sevgiyi örgütleyeceğiz."

CHP İl Başkanı Sadık Atila ise, Türkiye'de ekonomik alanda büyük sıkıntılar yaşandığını, özellikle de çiftçinin zor şartlar altında üretime devam ettiğini savundu.

Konuşmaların ardından Dokuzcan, daha önce partide kadın kolları başkanlığı yapan partililere plaket verdi.

Muhabir: Esma Aygün / Orhan Canbulatel / İsmail İçer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: