CHP Kadın Kolları Üyelerinden Sözen'e Ziyaret

CHP Manavgat İlçe Kadın Kolları yönetimi, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'i makamında ziyaret etti.

CHP Manavgat İlçe Kadın Kolları yönetimi, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Dilşat Taş, Manavgat'ta birlik, beraberlik, sosyal barış ve dayanışma ruhunu geliştirmek adına ziyaretler yaptıklarını söyledi. CHP'li kadınlar olarak çalışmalarının özünde, insan ve halka inmek, tabanın içerisinde yer almak olduğunu belirten Taş, "Partimizin Antalya İl Kadın Kolları ile ortak başarılı çalışmalar yürütüyoruz. CHP siyasetinde kadının yerini çok farklı yerlere getirmeye yönelik çabalarımız var" dedi.

Reklam
Reklam

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise kadınların çalışmalarını yakından takip ettiğini ve çok beğendiğini söyledi. Siyasetteki gerçek hedefin insanın yaşadığı bölgeye, kentine hizmet etmek olduğunu anlatan Sözen, kadınların bu alandaki çalışmalarını takdir ettiğini dile getirdi.

Sözen, "Amaç, halka hizmetse Belediye Başkanı olarak çalışmalarınızda her türlü desteğe vermeye hazırım. Partiler de hizmetlere aracı oluşumlar olduğuna göre sadece sizler değil, belediyemizin kapıları hangi partiden olursa olsun tüm kadınlara açıktır" diye konuştu.

Muhabir: Mustafa Taş / Bekir Bektaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: