Chp Kadın Kollarından Afetzedelere Yardım

Çanakkale’nin Biga ilçesinde, Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları, Biga’nın köylerinde meydana sel felaketinde mağdur olan...

Çanakkale’nin Biga ilçesinde, Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları, Biga’nın köylerinde meydana sel felaketinde mağdur olan afetzedeleri ziyaret ederek çeşitli yardımlarda bulundu.

CHP Biga Kadın Kolları, afet bölgesini ziyaret edip, sel felaketinden mağdur olan vatandaşların dertlerini dinleyerek, ihtiyaçları konusunda bilgi aldı. Partili kadınlar beraberliğinde getirdikleri kumanya paketlerini, yorgan, battaniye, giyim kıyafeti, halı gibi eşyaları ihtiyaç sahiplerine verdi.

Kadın Kolları yetkilileri, “Geçtiğimiz günlerde yaşanan sel felaketi bizleri çok üzdü. Sel felaketi yaşanan köyleri gezerek hasar tespitinde bulunduk. En çok nelere ihtiyaçları var onları tespit ettik ve kendi imkanlarımız doğrultusunda yardım ettik” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: