CHP Karasu İlçe Başkanı Aydın:

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karasu İlçe Başkanı Nuran Aydın, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ilçeye gelmesinin vatandaşlarda heyecan oluşturduğunu söyledi. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karasu İlçe Başkanı Nuran Aydın, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ilçeye gelmesinin vatandaşlarda heyecan oluşturduğunu söyledi. Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun dün ilçeyi ziyaret ettiğini ve seçim otobüsü üzerinden konuşma yaptığını ifade etti. "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun ilçeye gelmesi vatandaşlarımızda heyecan oluşturdu" diyen Aydın, "Ziyaretin ardından ilçede siyaset ortamı birden değişti. Partimize çekinerek gelenler ve gelecek olan arkadaşlarımıza da büyük güven geldi. Bugüne kadar Karasu'da sesizlilğini koruyan CHP, bundan sonra daha aktif ve belirliyeci siyaset izleyecektir" ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: