CHP, kayakçı Aslı’nın ölümünü TBMM gündemine taşıdı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Erzurum Konaklı Kayak Merkezi’nde antrenman sırasında yaşamını yitiren Milli...

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Erzurum Konaklı Kayak Merkezi’nde antrenman sırasında yaşamını yitiren Milli Kayakçı Aslı Nemutlu’nun’nun ölümünü TBMM’nin gündemine taşıdı.
Tanrıkulu’nun, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç tarafından yanıtlanması istemiyle TBMM Başkanlığı’na soru önergesi verdi. Sporcu Aslı Nemutlu’nun ölümüne ilişkin ciddi iddialar olduğunu belirten Tanrıkulu, “Aslı Nemutlu’nun ailesi, spor kamuoyu ve yurttaşlar bu ölümün neden meydana geldiğini bundan sonraki süreçte bu tür kazaların yaşanıp yaşanmayacağını merak etmektedirler.” dedi.
Tanrıkulu, Bakan Kılıç’ın yanıtlaması istemiyle şu soruları yöneltti:
- Gerek yarış, gerekse antrenman yapılan alanlar güçlü iplerle örülmüş olan "Güvenlik Çitleri" ile koruma altına alınmak zorundadır.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz