CHP Kayseri Milletvekili Kulkuloğlu, Bayram Mesajı Yayımladı

CHP Kayseri Milletvekili Mehmet Şevki Kulkuloğlu, Ramazan Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

CHP Kayseri Milletvekili Mehmet Şevki Kulkuloğlu, Ramazan Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

Kulkuloğlu, mesajında, sabrın ve nefsin terbiye edildiği, Ramazan ayından sonra nihayet mübarek Ramazan Bayramına kavuşulduğunu ifade ederek, Müslüman coğrafyasının maalesef bu mübarek bayrama da kan ve göz yaşı içerisinde girdiğini söyledi.

Kulkuloğlu, mesajında şunları kaydetti:

"Emperyalizmin kardeşi kardeşe kırdırdığı Müslüman coğrafyalarında olduğu gibi, ülkemizde Ramazan Bayramına uzun zamandır akmakta olan kan ve göz yaşının burukluğu içerisinde girilmektedir. Bayramlar barışın, kucaklaşmanın ve mutluluğun yoğunlaştığı, kardeşlik duygularımızın güçleneceği günlerdir. Bu fırsatı hem birey, hem ulus, hemde dünya Müslümanları olarak iyi değerlendirmeliyiz. Emperyalizmin sahneye koyduğu senaryolardan hızla silkinip, bayram vesilesi ile birlik ve beraberlik içerisinde yaşama fırsatlarını değerlendirmeliyiz. Yüce dinimizin bizlere sunduğu en güzel barış fırsatları bayramların içerisinde gizlidir. Yeter ki dünya Müslümanları olarak bu fırsatları değerlendirmesini bilelim. Barışa olan inancım ile değerli kamuoyunun mübarek Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, yarınların bu günlerden daha yaşanır olması dileklerimle saygılar sunuyorum."

Reklam
Reklam

Muhabir: Hakan Can Şahin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: