Chp Kayseri Tutuklu Vekiller İçin İmza Kampanyası Başlatıyor

CHP Kayseri İl Örgütü Başkanı Sadık Atila, 367 günden bu yana tutuklu bulunan milletvekilleri için...

CHP Kayseri İl Örgütü Başkanı Sadık Atila, 367 günden bu yana tutuklu bulunan milletvekilleri için imza kampanyası başlattıklarını söyledi.

İmza kampanyası kapsamında CHP il örgütü Cumhuriyet Meydanı'nda 'Susma İradene Sahip ÇIk' pankartı asılı bir stant kurdu. “Türk halkı 550 milletvekilini seçip , Meclis'e göndermesine rağmen bunlardan sekiz’i Meclis'e sokulmamış, hala halkın iradesi meclise yansımamıştır.” diyen Atila, vekillerin tutukluluk halini ‘milli iradenin hapsi’ olarak değerlendirdi.

Atila konuyla ilgili olarak şu değerlendirmelerde bulundu:

Reklam
Reklam

“Duvarında 'Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir' yazan meclisin başkanı milletvekillerine sahip çıkamamaktadır. Sahip çıkmak bir yana 'elim kolum bağlı' diyerek aczini ifade etmektedir. Tutuklu Milletvekillerinin Derhal Salıverilmesini İstiyoruz. Gün gelecek, Balbay'ı da Haberal'ı da diğer tutuklu milletvekillerini de hep birlikte burada alkışlarla karşılayacağız"

Hepinizi saygıyla selamlıyor imza kampanyamıza desteklerinizi bekliyorum ve ilk imzayı da ben atıyorum.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: