CHP, Kaytazdere´de toplandı

CHP İlçe Örgüt toplantılarını tamamlayan CHP Yalova İl Örgütü, belde örgüt toplantılarına ara vermeden devam ediyor.

CHP Yalova İl Örgütü, son örgüt toplantısını Altınova ilçesi Kaytazdere Beldesinde gerçekleştirdi. CHP Kaytazdere örgüt toplantısı öncesinde CHP Grup Başkanvekili Yalova Milletvekili Muharrem İnce, partililere seslendi.

CHP Kaytazdere Beldesi örgüt toplantısı yoğun katılımla yapıldı. Toplantıya, CHP Yalova İl Başkanı Özcan Özel, İl Yöneticileri, Altınova İlçe Başkanı Yener Yiğit, Subaşı Belediye Başkanı Musa Kuş, Kaytazdere Belde Başkanı Menderes Kapal ve parti üyelerinin hazır bulunduğu örgüt toplantısında Kaytazdere Beldesinde Belediye Başkanlık seçimlerinde izlenecek politikalar ele alındı.

Reklam
Reklam

Toplantının açış konuşmasını CHP Grup Başkanvekili Yalova Milletvekili Muharrem İnce gerçekleştirerek partililere seslendi.. Kaytazdere’de Belediye Başkanlık seçimlerini CHP’nin kazanacağına inandığını belirten İnce, CHP Belde Teşkilatının yaklaşan yşerel seçimlere doğru çalışmalara daha da ağırlık vermesi gerektiğini söyledi.

Ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunan İnce, Cumhuriyetin tum kurum ve kuruluşların, Milletin 90 yıllık birikimlerinin AKP iktidarınca satıldığını söyleyen İnce “ Hiçbir iktidar AKP kadar Cumhuriyetin kuruluş felsefesine, Cumhuriyetin kurucu değerleri tek tek yok ediliyor. Ama umutsuzluğa kapılmayın. Cumhuriyeti yok edemeyecekler” dedi

Kaytazdere Belde Başkanı Menderes Kapal’ın açış, Altınova İlçe Başkanı Yener Yiğit’in sunuş konuşmasının ardından söz alan CHP Yalova İl Başkanı Özcan Özel, yaklaşan yerel seçimlere doğru, Kaytazdere Beldesinin ciddi bir çalışma içersinde olduğunu görmekten mutluluk duyduğunu belirterek şöyle konuştu: “Parti tabanının talep ve istekleri doğrultusunda, Kaytazdere Belde örgütümüz Başkan adayını ve meclis üyelerini belirleyecektir. Bu konuda sizleri hazırlıklı ve istekli görmekten ayrıca mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Altınova ilçesinde bulunan dört belediyeyi kazanacak güçteyiz. Yerel seçimlere ilişkin çalışmalarımızı geçen yıl başlatıp, düzenli olarak her hafta bir seçim bölgesini gezerek, örgüt toplantılarını gerçekleştiriyoruz. Sizlerle diğer ilçe ve belde örgütleri gibi önümüzdeki aylarda tekrardan birkaç kez birlikte olacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Örgüt toplantısının ardından Altınova İlçe Başkanı Yener Yiğit’e Kaytazdere Belde Örgütü sürpriz yaparak yaş günü pastası keserek Yiğit’in, doğum gününü kutladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz