CHP Kırklareli Milletvekili Dibek:-"2B Kanunu, Sıcak Para Sağlamak Amacıyla Yapılıyor"

CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek, 2B Kanunu'nun, sıcak para sağlamak amacıyla yapıldığını asvundu.

CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek, 2B Kanunu'nun, sıcak para sağlamak amacıyla yapıldığını asvundu.

Dibek, partisinin Lüleburgaz örgütünce düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, ülkenin ekonomik olarak kötü durumda olduğunu öne sürdü. AK Parti'nin, ekonomik olarak işlerin iyi gittiği izlenimi uyandırmak için sıcak paraya ihtiyacı olduğunu ileri süren Dibek, şöyle devam etti:

"Türkiye ekonomik olarak da çok kötü durumda. Ekonomik açığı kapatmak için sıcak paraya ihtiyaç var. Tarım arazilerinin yabancılara satışı ve 2B, aynı amaca hizmet ediyor. Bunlar sıcak para sağlamak amacıyla yapılıyor. Bu sayede Türkiye ekonomisi büyüyormuş hissi yaratılıyor, bir refah ortamı yaratılıyor.

Reklam
Reklam

Şuana kadar hiçbir hükümet, tarım topraklarını satmaya kalkışmamıştı. Üretim kaynağımız, can damarımız bu topraklar bizim. Trakya toprakları çok değerlidir. 2B Kanunu, sıcak para sağlamak amacıyla yapılıyor."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: