Chp Konak İlçe 2. Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

CHP Konak İlçe 2. Danışma Kurulu Toplantısı, Konak Belediyesi Dr. Selahattin Akçiçek Eşrefpaşa Kültür ve...

CHP Konak İlçe 2. Danışma Kurulu Toplantısı, Konak Belediyesi Dr. Selahattin Akçiçek Eşrefpaşa Kültür ve Sanat Merkezi Avni Anıl Salonu’nda gerçekleşti.

Partililerin coşkulu bir kalabalık oluşturduğu toplantıya, CHP Konak İlçe Başkanı Sinan Karamustafaoğlu, Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, CHP İzmir milletvekilleri, eski milletvekilleri, eski ilçe başkanları, Konak İlçe yönetim kurulu, gençlik ve kadın kolları, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel ile çok sayıda partili katıldı. Açış konuşmasında İzmir Konak’ta konuşulanların sadece yerelde kalmayacağını, Türkiye’nin yaşadığı yoğun gündemi ve içinden geçtiği sorun sürecini de çok ciddi incelemek zorunda oldukları belirten CHP Konak İlçe Başkanı Karamustafaoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Konak’ta ve İzmir’de bizler, Ankara’da, İstanbul’da her tarafta CHP’liler nasıl tavır almalıyız, ne yapmalıyız, bunları tartışmamız gerekiyor. İzmir aydınlık, İzmir özgür, İzmir toplumsal dinamikleriyle ayakta. Bunu kıramadılar, yıkamadılar. İzmir’de bitirdiğimiz savaşı yine burada başlatacağız ve Türkiye’de yeniden demokratik hukuk sistemini kuracağız”.

Reklam
Reklam

CHP Konak İlçe 2. Danışma Kurulu’na ev sahipliği yapan Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, iç çekişmelerden ve koltuk kavgasından uzak bir şekilde başarıya kilitlenmesi gerektiğini söyledi. Dört yıllık belediye başkanlığı sürecinde üç ilçe başkanıyla da uyumlu ve etkili çalıştıklarını dile getiren Başkan Tartan, Konak’ta oluşan modelin Tüm Türkiye’de konuşulduğunu vurguladı. Başarının arkasındaki gücün birlikte, paylaşım ve dayanışma içinde çalışmak olduğunu belirten Başkan Tartan şöyle konuştu: “Bu partiye emeğini, sevgisini, gücünü katan herkesin el ele vererek güçleri oranında ileriye doğru gitme mücadelesini yaşıyoruz. Sadece yönetim kurulu, ilgili kol ve komisyonlar değil sokakta da emek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Güzel bir işbirliği içindeyiz, onların olduğu her noktada Hakan Tartan da var. İki, üç koldan değil, on koldan kente dağılarak her noktasından en etkili hizmeti vermeye çalışıyoruz. İşte özlenen tablo da buydu. Doğrusu bu, çünkü hedefimiz ortak: Büyük ve güzel bir Türkiye yaratmak. Türkiye içinde sosyal demokrasinin insanların en kılcal damarlarına kadar giden hak, hukuk, adalet ve sevgi dağılımını da en iyi şekilde gerçekleştirmek.”

Reklam
Reklam

Toplantıda İzmir milletvekilleri adına Erdal Aksünger konuştu. Milletvekili Aksünger, çeşitli illerde katıldığı parti toplantılarından örneklerin yer aldığı konuşmasında, birlikte hareket etme mesajı vererek, “Biz hukuka, demokrasiye, Atatürk’e ve Cumhuriyet Halk Partisi’ne inanıyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz