CHP Konya İl Başkanı Koyuncu, Görevinden Istifa Etti

CHP Konya İl Başkanı Cumhur Koyuncu, il başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu.

CHP Konya İl Başkanı Cumhur Koyuncu, il başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Koyuncu, yaptığı yazılı açıklamada, Konya İl Kongresinden sonra göreve ekip olarak geldiklerini ve il yönetiminin ilk toplantısında görev bölümü yaparak çalışmalara başladıklarını belirtti.

Bu zaman dilimi içinde kurultay yaptıklarını ve kurultay sonrası yaptığı değerlendirmelerde işlerinin yoğunluğu sebebiyle yeterince parti çalışmalarına katılamayacağını anladığını ifade eden Koyuncu, şunları kaydetti:

"Bu nedenle göreve daha aktif çalışabilecek arkadaşımın gelmesi için İl Başkanlığı görevinden ayrılmaya karar verdim. İl Başkanlığı görevini 20.09.2012 tarihinden itibaren bırakıyorum. Bundan sonraki aşamada ülkemizin AKP karanlığından kurtulması için bireysel olarak partimin emrinde çalışmalara her zaman katılacağıma söz veriyorum. Göreve gelecek arkadaşıma ve arkadaşlarıma başarılar diliyor, CHP'nin önünün aydınlık olduğuna ve bu ülkenin CHP iktidarına ihtiyacı olduğuna inanıyorum."

Reklam
Reklam

Koyuncu, görevi sırasında parti çalışmalarında kendisine destek olan il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle partililere teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: