Chp Konya İl Kadın Kollarında Yeni Dönem

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konya İl Kadın Kolları kongresinde başkanlığa Deniz İndibi Çelik seçildi.Bir otelinin...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konya İl Kadın Kolları kongresinde başkanlığa Deniz İndibi Çelik seçildi.

Bir otelinin toplantı salonunda düzenlenen ve divan başkanlığını CHP Kadın Kolları Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Göksu Günay’ın yaptığı kongrede 105 delege oy kullandı. Başkanlık için 2 aday yarışırken seçim blog listeyle yapıldı. Oy kullanma işlemi öncesi başkan adaylarından Deniz İndibi Çelik yaptığı konuşmada, kadınların birlik ve beraberliğinin önemine değindi. Çelik, “Seçilen kim olursa olsun sonunda kazanan kadınlarımız olsun. Tarihimizdeki büyük kadınlarımız olan Halide Ediplerimiz, Nene Hatunlarımız, Kara Fatmalarımızı aklımıza getirerek bizlerde ülkemiz için elimizden geleni yapmak zorundayız. Kadınlarımızın erkeğin arkasında değil yanında yürümesini öğreten Ulu Önderimizin ilke ve inkılaplarına sahip çıkarak, parti ilkelerimizi önde tutarak sahalara inmenin artık zamanıdır” dedi.

Reklam
Reklam

Yeniden adaylığını açıklayan mevcut başkan Figen Hotamış'ın konuşmasının ardından oylamaya geçildi. 105 delegenin oy kullandığı kongrede 79 oy alan Deniz İndibi Çelik, CHP Konya İl Kadın Kolları başkanı oldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: