CHP kurultayının yapılacağı Arena Spor Salonu'nda bomba araması yapıldı

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 16. Olağanüstü Kurultayı’nın yapılacağı Ankara Arena Kapalı Spor Salonu’nda polis didik...

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 16. Olağanüstü Kurultayı’nın yapılacağı Ankara Arena Kapalı Spor Salonu’nda polis didik didik şüpheli paket ve bomba araması yaptı.

CHP’nin bugün ki kurultayı öncesi gece saatlerinde polis salonda şüpheli paket ve bomba ihtimaline karşı geniş çaplı arama yaptı. Alınan bilgiye göre aramalara yaklaşık 200 polis katıldı. Kapalı spor salonunun bahçesi ile tuvaletinden salondaki sandalye ve masaların altına kadar büyük titizlikle yapılan aramalara bomba uzmanı köpeklerde katıldı. Polis göze çarpan her türlü paket ve çantayı gözden geçirirken, gecenin ilk saatlerinden itibaren salona gelmeye başlayan partililer ise aramalar bitene kadar salona alınmadı.

Reklam
Reklam

Bu arada sabahın ilk saatlerinden itibaren kurultay boyunca da geniş güvenlik önlemlerinin alınacağı, salonun çevresinde 2 bin kadar polisin görev yapacağı öğrenildi. Partililerin salona girişleri de bir çok kapıdan olmak üzere polis kontrolünde olacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz