CHP Lapseki Ilçe Teşkilatı Üyeleri Bayramlaştı

ÇANAKKALE (A.A) - CHP Lapseki ilçe teşkilatı üyeleri bayramlaştı.

ÇANAKKALE (A.A) - CHP Lapseki ilçe teşkilatı üyeleri bayramlaştı.

İlçe başkanlığı binasındaki bayramlaşmaya CHP Çanakkale Milletvekilleri Ali Sarıbaş ve Serdar Soydan, İl Başkanı Hamza Karagöz, İlçe Başkanı Necdet Turgay, 22. dönem CHP Çanakkale Milletvekili Ahmet Küçük ile partililer katıldı.

Soydan, bayramların eski tadının olmadığını belirterek, "Önümüze hangi engeli çıkartırlarsa çıkartsınlar, varlığımızı, birliğimizi, dayanışmamızı sağlayan, bize bu günleri yaşatan Mustafa Kemal Atatürk'ün cumhuriyetini kutlamayı hiç kimse engelleyemez. Dinimize de bayramlarımıza da sahip çıkmak zorundayız" dedi.

Reklam
Reklam

Sarıbaş ise insanların mutlu olmadığını ileri sürerek, "Şimdi kenetlenme zamanı. Birlik ve beraberlik içinde çalışmalıyız. Bu hükümetin tek korkusu var oda CHP. İyi ki CHP var" diye konuştu.

Muhabir: Ercan Özçetin / Mehmet Bayer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: