Chp Lideri Kılıçdaroğlu İstanbul’a Geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Borusan Holding Kurucusu ve Onursal Başkanı...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Borusan Holding Kurucusu ve Onursal Başkanı Asım Kocabıyık’ın cenazesine katılmak üzere İstanbul’a geldi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Türk Hava Yolları’nın (THY) tarifeli sefer uçağıyla saat 11.35’te Atatürk Havalimanı’na geldi. VIP Salonu’nda Kılıçdaroğlu’nu, CHP Genel Başkan Yardımcı Gürsel Tekin ve İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı karşıladı. Burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, bir gazetede yayınlanan Ergenekon örgütünü gösteren ilk şemanın Genelkurmay Başkanlığı’nda hazırlandığıyla ilgili habere ilişkin, “Önce konuyu arkadaşlarımla görüşeyim. Ayrıntılı bilgiyi aldıktan sonra yorum yapacağım” dedi.

Reklam
Reklam

Kılıçdaroğlu, daha sonra Borusan Holding Kurucusu ve Onursal Başkanı Asım Kocabıyık’ın cenazesine katılmak üzere havalimanından ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: