Chp Lideri Kılıçdaroğlu’nun ‘anahtar Listesi’ 100 Kişilik

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “60 kişilik PM için 100 arkadaşımızı önerdim. Örgütüme, delegelerimize ...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “60 kişilik PM için 100 arkadaşımızı önerdim. Örgütüme, delegelerimize güveniyorum. Onlar bu 100 kişiden kimi Parti Meclisi’ne seçerse, ben onlarla çalışacağım” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu il başkanlarının, milletvekillerinin, Kadın ve Gençlik Kolları'nın görüşlerini aldıktan sonra 60 kişilik Parti Meclisi için 100 kişilik anahtar liste hazırladı. Kılıçdaroğlu, anahtar listeye ilişkin düzenleme konusunda yaptığı açıklamada, “Kurultay delegelerimize, örgütümüzün iradesine güveniyorum. Esas irade Kurultayımızdan çıkacak olan iradedir. O nedenle Parti Meclisimize aday olan bütün arkadaşlarımıza çok teşekkür ederek, ben yine örgüte, il başkanlarımıza, milletvekillerimize, Kadın ve Gençlik Kollarımıza danışarak, onların görüşünü alarak 100 kişilik bir 'anahtar liste' yaptım” dedi.

Reklam
Reklam

Delegelerin bu 100 kişiden kimi Parti Meclisi’ne seçerse onun Parti Meclisi üyesi olacağını ve o kişilerle çalışacağını belirten Kılıçdaroğlu, 100 kişilik anahtar listesinin Kurultay Başkanlık Divanı’nın bastırdığı liste ile aynı renkte olacağını ve başka bir anahtar listesi olmadığını da belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: