CHP Liderinden Gizem'in ailesine başsağlığı

Kılıçdaroğlu, Gizem Doğan’ın annesi Gülderen Doğan ile babası Abdülkadir Doğan’ı telefonla arayarak başsağlığı diledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Norveç’teki saldırı sonucu yaşamını yitiren ve bugün toprağa verilecek olan Gizem Doğan’ın annesi Gülderen Doğan ile babası Abdülkadir Doğan’ı telefonla arayarak başsağlığı diledi.

CHP’den verilen bilgiye göre Kılıçdaroğlu, cenaze törenine katılacak olan anne Gülderen ve baba Abdülkadir Doğan’a telefonla başsağlığı dileğini iletirken, Ütoya Adası’ndaki terör saldırısında hayatını kaybeden Gizem Doğan’ın cenaze törenine kendisini temsilen CHP Milletvekili Erdal Aksünger’in katılacağını bildirdi.

Reklam
Reklam

Kılıçdaroğlu, Gizem Doğan’ın annesi Gülderen Doğan ile babası Abdülkadir Doğan’a telefonda şunları söyledi:

“Bu tür acıların insanı çok ama çok yaraladığını, canından can kopardığını biliyorum. Keşke Gizem’e rahmet, size başsağlığı dilemekten başka elimizden bir şey gelse. Bugün için tek yapabileceğimiz hepimizin kızı olan Gizem’e rahmet, sizlere, aileniz fertlerine yakınlarınıza başsağlığı dilemek. CHP olarak bu konuda ne yapmamız gerekiyorsa elbette yapacağız. Milletvekilimiz Erdal Bey de sizlerle birlikte olacak, cenaze törenine katılacak. Bu saldırı bir kez daha gösterdi ki, terör bir insanlık suçudur. CHP olarak terör nereden ve kimden gelirse gelsin lanetlenmelidir demeye devam ediyoruz. Teröre karşı ulusal olduğu kadar uluslararası mücadelenin de önemine bir daha dikkat çekiyor insanlık suçu terörü lanetliyor, sizlere sabır ve başsağlığı diliyorum.”(ANKA)