Chp Malatya İl Başkanlığı'na Seçilen Enver Kiraz:

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya il başkanlığına seçilen Enver Kiraz, "Malatya ve Cumhuriyet Halk Partisi'ne...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya il başkanlığına seçilen Enver Kiraz, "Malatya ve Cumhuriyet Halk Partisi'ne yakışır bir kongre gerçekleşti. Demokratik bir ortamda üç adaylı yarış gerçekleştirdik. Delegelerin tercihi bizden yana oldu. Aldığım büyük destekle sorumluluğum birkaç kat daha arttı" dedi.

"Partimizi birleştirip bütünleştireceğiz. Parti içi mücadeleye Malatya'da son veriyoruz. Dışa yönelik mücadelemizi yürüteceğiz" diyen Kiraz, daha sonra ise şunları söyledi:

"Gençlik ve kadın kollarımız, belediye başkanlarımız bizimle ilgili olumlu düşüncelerini önceden açıklamışlardı. Kongrede CHP ve demokrasi kazandı. En ufak bir tatsızlık yaşanmadı."

Reklam
Reklam

Yapılan genel kurul ve seçimde, Enver Kiraz 228, Hasan Hüseyin Gedik 102 ve Zeki Çıplak ise 16 oy almıştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: