Chp Manisa Milletvekili Hasan Ören Hastaneye Kaldırıldı

CHP Manisa Milletvekili Hasan Ören dün akşam saatlerinde göğüs ağrısı şikayeti ile Turgutlu Devlet Hastanesine...

CHP Manisa Milletvekili Hasan Ören dün akşam saatlerinde göğüs ağrısı şikayeti ile Turgutlu Devlet Hastanesine getirildi.

Edinilen bilgiye gören Hasan Ören akşam saatlerinde göğüs ağrısı şikayeti ile kızı Avukat Melike Ören Tak tarafından Turgutlu Devlet Hastanesi acil servisine getirildi. Ören’in acil servis görevlilerince yapılan ilk müdahalesinin ardından özel bir odaya alınarak bir gün boyunca gözlem altında tutulacağı öğrenildi.

CHP Manisa Milletvekili Hasan Ören, ”Akşam saatlerinde göğüs ağrısı yaşadım ve hastaneye kızımla geldim. Yapılan kontrollerde her hangi bir ciddi durum tespit edilmedi ve kendimi iyi hissediyorum” şeklinde sağlık durumuna ilişkin kendi ağzından bilgi verdi.

Reklam
Reklam

Hasan Ören’in rahatsızlandığı haberini alan Turgutlu Devlet Hastanesi Başhekimi Sabri Taşçıoğlu da hastaneye gelerek Ören’in sağlık durumu hakkında detaylı bilgi alarak geçmiş olsun dilekleri iletti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: