CHP Merkez İlçe Başkanı Yurtseven: "İlçe Seçim Kurulu tarafından ilan edilen kesin sonuçlarına itiraz reddedildi"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven, İlçe Seçim Kurulu'nun ilan edilen Merkez İlçe seçimleri kesin sonuçlarına itirazının

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven, İlçe Seçim Kurulu'nun ilan edilen Merkez İlçe seçimleri kesin sonuçlarına itirazının reddedildiğini bildirdi.

Yurtseven, yaptığı yazılı açıklamada, kongrede blok liste yöntemiyle gerçekleştirilen seçimlerde, listesinde yer alan 327 il kongresinin delegelikleri kesinleştiğini belitti.

Yurtseven, şunları kaydetti:

"CHP eski İl başkanı Ali Kavak, Merkez İlçe başkanı adaylarından Arif Balkanay ve Levent Özel, bu kez İl Seçim Kurulu'na ilçe seçimlerini kesin sonuçlarına itiraz dilekçesi verdi. Bizde bu itirazlara karşın İl Seçim Kurulu'na kapsamlı ve ayrıntılı bir dilekçeyle başvurduk. İtirazı değerlendiren seçim kurulu, yapılan 3 itirazı da reddetti."

Reklam
Reklam

Yurtseven, bu karala, il delege listesinde bulunan 327 il kongresinin delegelikleri kesinleştiğini bildirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: