Chp Merkez İlçe Sekreteri Nuran Altunseven:

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kütahya Merkez İlçe Sekreteri Nuran Altunseven, Ramazam Bayramı'nda şehir içi ulaşımın...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kütahya Merkez İlçe Sekreteri Nuran Altunseven, Ramazam Bayramı'nda şehir içi ulaşımın ücretsiz olmasını istedi.

Altunseven, yaptığı açıklamada, Türkiye genelinde bir çok AK Parti'li belediyenin bayramlarda halkı ücretsiz taşıdığını anımsatarak, bu uygulamanın Kütahya'da tatbik edilmesi gerektiğini ifade etti.

Altunseven, şöyle konuştu: "11 ayın sultanı Ramazan'nın bitimine sayılı günler kaldı.Şimdi de Bayram alışverişi telaşı sardı.Bayramda ise eş-dost ve akraba ziyaretleri yapılacak.Eş dost akraba ziyareti yapacak olan halk ise bayramı buruk girecek.Sebebi ise bayramda ulaşımın ücretli olmasından kaynaklanıyor. Daha önceki Belediye yönetimlerinde dini bayramlarda Kütahya’da ulaşım ücretsiz idi. AK Partili belediye yönetimi iş başına gelince dini bayramlarda ulaşımın ücretsiz olmasını kaldırarak paralı hale getirdi. Halbuki diğer AK Partili belediyelerin çoğunda dini bayramlarda ulaşım hizmeti ücretsiz olarak verilmeye devam ediyor. AK Partili Kütahya Belediyesi bu uygulamayı neden kaldırdığını anlayamıyorum. Tasarruf gerekçesiyle kaldırıldı ise diğer AK partili belediyeler bu hizmeti neden devam ettiriyor. Bunu sorgulamak lazım. Bu konuda AK partili Kütahya Belediyesinin kamuoyuna açıklama yapmasını istiyoruz. CHP olarak Kütahya Belediyesinden daha önceki yıllarda olduğu gibi Kütahya’da dini bayramlarda ulaşım hizmetinin ücretsiz olmasını, halkın eş-dost ve akraba ziyaretlerini rahatlıkla yapmalarını istiyoruz. Bu konuda ayrıca her platformda insanı yaşat ki devlet yaşasın sözünü söyleyen insan merkezli, insana hizmet ettiğini söyleyen AK Parti Kütahya İl teşkilatı adına, İl Başkanı Kamil Saraçoğlu’nun çalışma başlatmasının, belediye yetkilileri ile görüşme yapıp Ramazan Bayramında Kütahya halkını sevindirmesini talep ediyoruz.CHP olarak amacımız AK Parti iktidarını muhalefet olsun diye eleştirmek değil. Daha önceki yıllarda dini bayramlarda nasıl ulaşım hizmeti ücretsiz veriliyor ise, bu bayramda da ulaşım hizmetinin ücretsiz verilmesini, halkın da bayramda rahatça eş-dost ve akrabalarını ziyaret etmelerini sağlamaktır."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: