CHP Merkez Ilçeye Geçici Kurul Atanacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanlığı yönetiminin 9 üyenin istifasıyla düşmesinin ardından, CHP Kastamonu İl Başkanlığı tarafından geçici kurul

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanlığı yönetiminin 9 üyenin istifasıyla düşmesinin ardından, CHP Kastamonu İl Başkanlığı tarafından geçici kurul atanacağı bildirildi.

CHP Kastamonu İl Başkanı Mehmet Salih Karasalihoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir başkan ve 4 üyeden oluşacak geçici kurulu atayıp, genel merkeze sunacaklarını söyledi.

Genel merkezden onay aldıktan sonra bir ay zarfında olağanüstü merkez ilçe kongresini yapacaklarını ifade eden Karasalihoğlu, "Bu seçim yapıldıktan sonra yeni oluşacak merkez ilçe yönetimi, işleri yürütecek. Bu kongre neticede demokratik bir yarıştır. İsteyenler ekibini oluşturup aday olur. Kazanana her zaman saygılı olacağız. CHP'liler olarak cumhuriyete ve demokrasiye inananlardanız neticede" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Yusuf Çelik

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: