CHP Mersin Milletvekili Seçer: "Savaş Istemiyoruz, Kimsenin Paralı Askeriolmayacağız"

CHP Mersin Milletvekili Vahap Seçer, "Savaş istemiyoruz, kimsenin paralı askeri olmayacağız" dedi.

CHP Mersin Milletvekili Vahap Seçer, "Savaş istemiyoruz, kimsenin paralı askeri olmayacağız" dedi.

Seçer, TBMM'nin tatile girmesiyle birlikte seçim bölgesi olan Mersin'de, Tarsus ilçesine bağlı Yeşiltepe ve Atalar beldelerini ziyaret etti.

CHP Tarsus ilçe Başkanı Mehmet Özel, İl Genel Meclis üyesi Emrah Oksal ve bazı il ve ilçe yöneticileriyle birlikte ziyaretlerini gerçekleştiren Seçer, sıkılmadık el, gidilmedik köy bırakmayacaklarını söyledi.

Seçer, Suriye ile barış ikliminin oluştuğu bir dönemin ardından ilişkilerin son bir yılda tersine döndüğünü belirterek, "Müttefiklerimizden önce Türkiye'nin çıkarları bizim için önemlidir. Savaş istemiyoruz, kimsenin paralı askeri olmayacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Seçer, şunları kaydetti:

"Birileri Türkiye'yi felakete götürmek için uğraşıyor olabilir. Ama biz böyle bir karara kim olursa olsun imza atmasına müsaade etmeyiz. İflas etmiş bir dış politika ile bunu yapmak isteyebilirler. Ama biz buna müsaade edemeyiz. Bizim düşürülen uçağımız neden oradaydı- Acaba birilerine istihbarat mı taşıyordu- Hükümet yetkilileri çıksın ve doğruları kamuoyu ile bizimle paylaşsın."

Muhabir: Selahattin Özbozkurt/Nurdan Mısırlıoğlu Toros

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz