CHP Mersin Milletvekili Seçer, Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı'nı ziyaret etti

CHP Mersin Milletvekili Vahap Seçer, Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı Yavuz Temizel'i ziyaret ederek, bir süre sohbet etti.

CHP Mersin Milletvekili Vahap Seçer, Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı Yavuz Temizel'i ziyaret ederek, bir süre sohbet etti.

Vahap Seçer, beraberinde CHP Tarsus ilçe Başkanı Mehmet Özel ve bazı Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, ziyaret ettiği Yavuz Temizel'e, Tarsus ile ilgili Ankara nezdinde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verirken, inşaat çalışmaları hızla devam eden Tarsus Adliye Sarayı hakkında bilgi aldı.

Başsavcı Temizel, Milletvekili Vahap Seçer ve arkadaşlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yapımı devam eden 10 katlı Adliye sarayının inşaat alanının 30 bin 600 metre kare olduğunu ve bu yılın sonuna kadar inşaat çalışmalarının tamamlanacağını söyledi.

Reklam
Reklam

Temizel, İcra ve Denetimde Serbestlik Şube Müdürlük'lerinin de bulunacağı yeni Adliye Sarayı'nda 16 duruşma salonu bulunacağını, şu anda tek olan Ağır Ceza Mahkemesi sayısının ikiye çıkarılacağını belirterek, binada 120'si kapalı olmak üzere 360 araç kapasiteli otopark bulunacağını, Postane ve tutuklu bekleme odaları ile engellilere uygun özel alanların olacağını kaydetti.

Yeni Adliye Sarayında çalışanlar için kafeterya, 160 kişi kapasiteli toplantı salonu, Baro, yemekhane gibi sosyal tesislerin de bulunacağını dile getiren Temizel, binanın birbiriyle bağlantılı ve geçişli A, B, C ve D ana bloklarından oluşacağını belirtti.

Ziyarette, Mersin Barosu Tarsus temsilcisi Ozan Varal da bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: