Chp, Mersin’de Parti Okulu Çalışmalarına Başlıyor

CHP, Mersin ve ilçelerinde ‘Parti Okulu’ çalışmalarını başlatıyor. CHP Mersin İl Eğitim Sekreteri Harika Levent,...

CHP, Mersin ve ilçelerinde ‘Parti Okulu’ çalışmalarını başlatıyor. CHP Mersin İl Eğitim Sekreteri Harika Levent, ilk eğitimin 13 Kasım 2012’de Anamur ilçesinde başlayacağını bildirdi.

CHP Mersin İl Başkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Mersin İl ve merkez Yenişehir, Mezitli, Toroslar, Akdeniz ile Tarsus, Silifke, Anamur, Aydıncık ve Bozyazı İlçe Eğitim Kurulları Toplantısı, İl Eğitim Sekreteri Harika Levent başkanlığında yapıldı. Toplantıda, temel üye eğitimi çalışmaları, gelişim amaçlı toplantı konuları, proje değerlendirme kurulu çalışmaları ve uygulanan projelerin raporlarının sunumu ile CHP Genel Merkezi’ne gönderilmesi konuları üzerinde duruldu. Parti yöneticileri toplantıda, bugüne kadar Mersin merkez ve ilçelerde yapılan eğitim çalışmalarının farkındalık yarattığı, projelerle halka dokunulduğu, parti içi çekişmeyi giderdiği, önyargıları yıktığı, paylaşmayı, örgütlenmeyi sağlayarak amacına uygun, son derece faydalı olduğu görüşünü paylaştılar.

Reklam
Reklam

Toplantıda konuşan İl Eğitim Sekreteri Levent, bu eğitimler sayesinde demokrasi kültürü ve politik kültürün tüm partinin tabanına yayılarak önce yerelde daha sonra da genelde iktidarın yolunun açılacağını söyledi. ‘Parti Okulu’ kapsamında 13-15 Kasım 2012 tarihleri arasında Anamur'da 1. grup eğitimin verileceğini belirten Levent, Mersin'de partinin tüm tabanına yayarak bu eğitimi vermek istediklerini kaydetti. Levent, bu eğitimlerle iktidar yolunun engellenemeyeceğinin altını çizdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: