CHP Miletvekili'nden Tekel işçilerine destek

Türk-İş Genel Merkezi'nde açlık grevine başlayan TEKEL işçilerine CHP İstanbul Milletvekili Çetin Soysal da destek verdi

ANKARA (İHA) - Türk-İş Genel Merkezi'nde açlık grevine başlayan TEKEL işçilerine CHP İstanbul Milletvekili Çetin Soysal da destek verdi. Türk-İş Genel Merkezi'ne gelen Soysal, işçilere destek vermek amacıyla bir günlük açlık grevine başladı.

CHP İstanbul Milletvekili Çetin Soysal, başına siyah bant takarak Türk-İş Genel Merkezi'nde açlık grevine başlayan TEKEL işçilerine destek vermek amacıyla, bir günlük açlık grevine başladı. TEKEL işçilerinin çadırlarını tek tek dolaşan Soysal, yakılan ateş etrafından toplanan işçiler ile de bir süre sohbet etti. TEKEL işçilerine destek vermek amacıyla bir günlük açlık grevine başladığını belirten Soysal, geceyi işçilerin çadırında geçireceğini belirtti. Türkiye'nin dört bir yanından gelen insanların

Reklam
Reklam

bulunduğunu belirten Soysal, "Burada bir feryat var. Bu feryada kulak vermek gerekiyor. Burada insanlar, emek istiyor, aş istiyor ve çocukların geleceğini istiyor. Peki bu sese kim kulak verecek. Buradaki bu sese kulak vermemek mümkün mü? Bunu çözmek lazım" dedi.

Soysal çadırlarda bulunan işçiler ile birlikte türkü söyledi. TEKEL işçilerine bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de destek verdi.