Chp Milletvekili Ali Serindağ, Gso’yu Ziyaret Etti

CHP Gaziantep Milletvekili Ali Serindağ, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Milletvekili...

CHP Gaziantep Milletvekili Ali Serindağ, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Milletvekili Serindağ, yeni dönemde tekrar başkanlığa seçilen GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu ve Yönetim Kurulu üyelerini tebrik ederek, başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Adil Konukoğlu, kardeşlik ve dostluk içinde geçen seçimde yeni yönetimin iş başına geldiğini, GSO’nun genç ve güçlü ekibinin yaptığı çalışmalarla her konuda Türkiye’ye örnek olmaya devam edeceğini bildirdi.

Reklam
Reklam

Gaziantep’in yatırımları, üretimi, ihracatı ve istihdamıyla ülkemizde adından başarıyla söz ettiren marka bir şehir olduğuna vurgu yapan Konukoğlu, yeni dönemde de yapacakları çalışmalar ve projelerle Gaziantep ve ülkenin kalkınmasına hizmet edeceklerini belirtti.

Konukoğlu, şunları kaydetti:

“Bize bu görevi layık gören büyüklerimize teşekkür ediyoruz. Biz bu hizmeti bir bayrak yarışı olarak düşünüyoruz. Amacımız bayrağı aldığımız noktadan daha ileriye taşımaktır. Bu hedef doğrultusunda var gücümüzle arkadaşlarımızla birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Gaziantep ve Türkiye'yi 2023 hedeflerine taşıyacağız.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: