CHP Milletvekili Aslanoğlu'nun Vefat

EDİRNE (AA) - Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, CHP İstanbul Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu'na Allah'tan rahmet, ailesine,CHP camiasına başsağılığı diledi. 

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, CHP İstanbul Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu'na Allah'tan rahmet, ailesine,CHP camiasına başsağılığı diledi. Gürkan, taziye mesajında Türk siyasetinin "bir halk adamını" kaybettiğini belirtti. Milletvekilliği görevi sırasında Aslanoğlu'yla mecliste görev yaptığını anımsatan Gürkan, "Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında birlikte görev yaptığım CHP İstanbul Milletvekili Aslanoğlu’nun vefatı bizleri derinden üzmüştür. Bir halk adamını kaybetmiş olmanın acısını yaşamaktayım. Soma’nın acısını yaşadığımız bugünlerde, değerli bir büyüğümüzü, dostumuzu kaybetmekle acımız daha da büyümüştür. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine, tüm sevenlerine ve Cumhuriyet Halk Partisi'ne başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: