CHP Milletvekili Demir, Kent Konseyi'ni Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili Nurettin Demir, Muğla Kent Konseyi'ni ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili Nurettin Demir, Muğla Kent Konseyi'ni ziyaret etti.

Milletvekili Demir, ziyarette yaptığı konuşmada, eşitlilik, özgürlük ve katılımcılığın en temel göstergesinin yerelde yaşandığını kaydetti. Kent konseylerinin demokrasinin özümsenmesi ve yaşama geçirilmesinde önemli görevler üstlendiğine işaret eden Demir, "Demokrasi ve kardeşliğin kalesi olan şehrimizde Muğla Kent Konseyi'nin yaptığı tüm çalışmaları yakından takip ediyorum" dedi.

Demir, Türkiye'nin değişik yerlerinde Muğla Kent Konseyi'nin katılımcılık konusundaki örnek çalışmalarını anlattığına dikkati çekti. Kent konseyinin engelli bireylere yönelik çalışma yapmasının önemine değinen Demir, "Bu konuda sizlere önemli görev düşüyor. Muğla Kent Konseyi'nin yürütmekte olduğu tüm çalışmalara tam destek sağlayacağım" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Muğla Kent Konseyi Başkanı Naki Bulut ve yürütme kurulu üyeleri ise çalışmaları konusunda Demir'e bilgi verdi.

Muhabir: Kenan Gürbüz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: