CHP Milletvekili Develi: Hükümet Halkı Yoksullaştırdı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Turgay Develi, vatandaşın sorunlarının çığ gibi büyüdüğünü, 11 yıllık...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Turgay Develi, vatandaşın sorunlarının çığ gibi büyüdüğünü, 11 yıllık AK Parti iktidarının halkı yoksullaştırdığını söyledi.

Milletvekili Develi, İmamoğlu ilçesinde parti teşkilatı ve sivil toplum örgütlerini ziyaret etti, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Milletvekili Turgay Develi, İmamoğlu ilçe örgütünü ziyaret ederek ilçe Başkanı Benal Karagöz’den çalışmalar hakkında bilgi aldı. Partililerle de sohbet eden Develi, daha sonra Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Hüseyin Sert, Şoförler Odası Başkanı Halil Keskin ve İmamoğlu Sürücü Kursu’nu ziyaret etti.

Reklam
Reklam

CHP Adana Milletvekili Develi, “ Vatandaşın sorunları almış başını gitmiş. 11 yıllık AK Parti iktidarı halkı yoksullaştırmış, insanlar tutunacak dal arıyor.” dedi. İnsanların ekmek bulma derdine düştüğünü aktaran Turgay Develi, “Fakir tam fakirleşmiş, yoksul tamamen yok olmuş. Halkımız tutunacak dal arıyor. İnsanlar hükümetin verdiği 50 liranın peşine düşmüş. Parayı nasıl alırım diye düşünüyor.” diye konuştu.

AK Parti’nin vatandaşları tam anlamıyla yoksullaştırdığını ifade eden Develi, “İşçi, memur, emekli, çiftçi, köylü ve sanayicilerimiz sorunların büyük olduğu bir süreç yaşıyor. Önümüzde bir yerel seçim var. Bu seçimde belediyeleri kazanarak, halkımızla birlikte iktidara yerel anlamda bir ders vermek istiyoruz. Yerel seçimlerin kazanılmasıyla birlikte yapılacak olan genel seçimde de iktidar olmayı amaçlıyoruz. “ şeklinde sözlerini tamamladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: