Chp Milletvekili Gürsel Tekin:

CHP Kırşehir İl Kongresi için Kırşehir'e gelen CHP Milletvekili Gürsel Tekin, Başbakan Erdoğan'ın dün yaptığı,...

CHP Kırşehir İl Kongresi için Kırşehir'e gelen CHP Milletvekili Gürsel Tekin, Başbakan Erdoğan'ın dün yaptığı, "Bizim sütümüz ak, muhalefetin sütü bozuk" açıklamalarına karşı, "Asıl iktidarın sütü bozuk" şeklinde yanıt verdi.

CHP Kırşehir İl Kongresi öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Başbakan Erdoğan'ın süt zehirlenmelerinin ardından CHP'nin yaptığı eleştirilere karşı yaptığı, "Bizim sütümüz ak, muhalefetin sütü bozuk" açıklamasını değerlendirdi. Tekin, söz konusu açıklamalara, "İktidarın dün bize söylemlerinden sonra bu şekilde yüklenmesine tepkisiz kalamam. Asıl iktidarın sütü bozuk" şeklinde yanıt verdi.

Reklam
Reklam

28 Şubat ile ilgili soruşturmalara dair de konuşan Tekin, "28 Şubat davasının açılması için neden Erbakan'ın ölümünün beklendiğini Bülent Arınç'a soruyorum. O ölmeden dava açılsaydı bir çok şey daha fazla açıklığa kavuşabilirdi. Son iki gündür Türkiye'nin gündemi vatandaşın gündemi olmayan gündemlerle boğuşuyor. 28 Şubat'ın sorulması en çok bizim hoşumuza gider. 28 Şubat mağduru olan tek kurum biziz. Bedelini biz ödedik. Hesap sorma konusunda yapılacak ne varsa elbette yapılsın. 28 Şubat'ın mimarları 99 seçiminde CHP'yi baraj altında bırakmıştır" ifadelerinde bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz