CHP Milletvekili Güven: Terörün bitmesi için üstümüze düşeni yapmaya hazırız

CHP İzmir Milletvekili ve PM Üyesi Hülya Güven ile İl Sekreteri Av. Sevda Erdan Kılıç,...

CHP İzmir Milletvekili ve PM Üyesi Hülya Güven ile İl Sekreteri Av. Sevda Erdan Kılıç, son bir ayda Güneydoğu Anadolu'da şehit düşen İzmirli askerlerin ailelerini ziyarete etti. Ziyaretlerde konuşan Güven, "Bu acı artık bitsin. Analar ağlamasın. Kınalı kuzularımız, vatan evlatlarımız yaşamlarının baharında ölmesin. Terör sorununa çözüm için Meclis'te tek yürek olmalıyız. Biz CHP olarak kararlıyız." dedi.
Milletvekili Güven ve beraberindekiler şehit Er Önder Turgay’ın Buca ilçesi, şehit Astsubay Başçavuş Erdal Canbulat’ın Bayındır ilçesi Zeytinova beldesi ve şehit Uzman Çavuş Özgür Küçük’ün Kiraz ilçesindeki ailelerini ziyaret ederek başsağlığı diledi. Şehit askerlere de rahmet dileyen Hülya Güven, "Terör sivil, asker, polis, genç, ihtiyar demeden can almaktadır. Bu terör saldırıları yüreklerimizi yakmaktadır. Şehitlerimiz hepimizin evladıdır, vatan evlatlarıdır. Onların aileleri, hepimizin ailesidir. Biz sadece bugün ve bir gün değil, her zaman onların yanında olmalıyız, olacağız. CHP olarak terörün bitmesi için üstümüze düşen neyse yapmaya hazırız." şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz