Chp Milletvekili Özcan’dan Başkan Yılmaz’a Cevap Gecikmedi

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu Milletvekili Tanju Özcan’a karşı sert...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu Milletvekili Tanju Özcan’a karşı sert sözlerine Özcan’dan yanıt gecikmedi. Milletvekili Özcan, “18. Maddeyle ilgili olarak ortaya atılan iddiaları gerekli yerlere ilettim. 'Beni kendisi ve halkımız iyi tanır. Kuru gürültüye ve arsızlığa pabuç bırakmam” dedi.

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, “Bu açıklamaların sağlıklı bir ruh haline sahip birine ait olmadığı açıktır. Bu bağlamda da, bu güne kadar tanıdığımız Alaaddin Yılmaz'dan makul ve aklı başında açıklamalar tarafımdan beklenmemektedir. Açıklamalar tipik bir 'suçluluk psikolojisi' ile ve suç bastırma amaçlıdır. Öyle ki, bizim sadece iddia ettiğimiziama yetkili mercilere şikâyet bile edemediğimizi söylemektedir' şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Kendisinin 18. madde mağduru olmadığını belirten Tanju Özcan, “Halkımız şunu iyi bilmelidir. Benim evimin bulunduğu arsa haricinde Bolu Belediyesi sınırları içinde 1 metrekare yerim yoktur. Keza ailemde 1 metrekare arsa veya tarlası da yoktur. Yani daha açık anlatımla ben 18. Madde mağduru değilim. Ancak mağdur olan binlerce vatandaş adına Belediye Başkanını 1 ay önce Başbakan’a şikâyet ettim. Belediyeye gelen müfettişin sebebi de budur. Alaaddin Yılmaz'ın da sıkıntısı benim kendisini Başbakan'a şikâyet etmemdir ve sayın Başbakan'ın bu şikâyeti ciddiye alarak incelemeye başlamasıdır” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz