CHP Milletvekili Özkoç: -"29 Nisan'da yapılacak olan il kongresinebüyüt bir katılım olacak"

CHP Sakarya Milletvekili Engin Ökzoç, 29 Nisan'da yapılacak olan il kongresine büyük bir katılım olacağını söyledi.

CHP Sakarya Milletvekili Engin Ökzoç, 29 Nisan'da yapılacak olan il kongresine büyük bir katılım olacağını söyledi.

CHP Hendek İlçe Örgütü'nü ziyaret eden Özkoç, CHP gibi büyük bir ailenin ferdi olmaktan onur ve gurur duyduğunu ifade etti.

Karapürçek ilçesinde şehit olan uzman çavuş Caner Kesimal'ın ülkeyi üzüntüye boğduğunu belirten Özkoç, "Ateş düştüğü yeri yakıyor ama düştüğü yerde biz de varız" dedi.

Türkiye'nin dış politikasının tutarlılık göstermediğini öne süren Özkoç, dün dost olunan Suriye ile bugün savaşın eşiğine gelindiğini ileri sürdü.

Reklam
Reklam

"29 Nisan'da yapılacak olan il kongresine büyüt bir katılım olacak" diyen Özkoç, şöyle devam etti:

"100 milletvekili ve genel başkanımız bu kongreye katılacak. Sizlerden tek bir ricam var. Partimizin tüm ağır topları ve belediye başkanlarımız burada olacaklar. Yerel seçimler öne çekildi, ülke genelinde her yerde seçimlerin en büyük adayı biziz. Büyükşehir belediyelerinde, merkez belediyelerde, Karasu'da, Hendek'te biziz. Bunun en büyük örneği de, 'Bunların Sakarya'da aldıkları oy aranı bellidir, yine milletvekili çıkaramazlar' dediklerinde, tam da AKP'nin ülke genelinde yüzde 50'ye dayandığı sırada oylarımızı 42 binden 88 bine çıkarttık ve bu kardeşinizi Ankara'ya gönderdiniz. CHP, ülke genelinde oyunu en çok arttıran parti olmuştur."

Özkoç, partisinin her konuda onurlu bir davranış sergilediğini, grup toplantılarını meydanlarda miting şeklinde yapacaklarını sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz