Chp Milletvekili Soydan’dan Kadınlara Karanfil

TBMM Çevre Komisyonu CHP Grup Sözcüsü ve CHP Çanakkale Milletvekili Serdar Soydan, 8 Mart Dünya...

TBMM Çevre Komisyonu CHP Grup Sözcüsü ve CHP Çanakkale Milletvekili Serdar Soydan, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde çalışan kadınları ziyaret ederek karanfil dağıttı.

Çanakkale İl Kadın Kolları üyeleriyle birlikte Çanakkale merkezindeki esnafları ziyaret eden Soydan, çalışan kadınlara karanfil hediye etti. Soydan, “Ayrımcılığın önlendiği, hak ve özgürlüklerin eşit kullanıldığı bir dünya, bir ülke için, kadınlarla birlikte, her platformda çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Öte yandan Biga ilçesinde de CHP Biga Kadın Kolları Başkanı Melek Şahin, parti binasında 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü ile ilgili bir basın açıklaması yaptı. Şahin, “8 Mart’lar kadının, örgütlenme ve eşit hayat hakkı için mücadele günlerinin simgesidir. 8 Mart’lar dünyanın her yerinde, her şehrinde kadının mücadele, özgürleşme ve dayanışma günüdür. Bugün kadını aşağılayan, emeğini sömüren ve onu erkeğin hizmetçisi gören her türlü çağdışı zihniyetlere bu zihniyetleri besleyen sistemlere karşı çıkma, omuz omuza durma günüdür” dedi.

Reklam
Reklam

Daha sonra Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları vatandaşa karanfil dağıttı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: