Chp Milletvekili Süleyman Çelebi Çatalzeytin’de Partililere Hitap Etti:

CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi Çatalzeytin’e gelerek parti binasında halka hitap etti.Yerel ve genel sorunlara...

CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi Çatalzeytin’e gelerek parti binasında halka hitap etti.

Yerel ve genel sorunlara değinen Süleyman Çelebi, Türkiye’nin üzerinde büyük oyunlar oynanmaktadır dedi. Çelebi, İl Başkanı Salih Karasalihoğlu, İl Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Çakıroğlu, Merkez İlçe Başkan Yrd. İlhan Demir, İl Kadın Kolları Başkanı Süheyla Eralp, Geçmiş Dönem Milletvekili Adayları Emine Demir ve Ayşenur Özden ile birlikte Çatalzeytin’e geldi.

İlçe binasında partililer milletvekili Çelebi’ye Hidro Elektrik Santralleri, sağlık, yol, eğitim konularında sorular yönelttiler. İlçeye diyaliz merkezi kurulmasında, MYO açılmasında ve kapanan adliyenin tekrar açılmasında destek istediler. Partilileri dinleyen Süleyman Çelebi, yerel ve genel sorunlara değindi. Çelebi yaptığı konuşmada “Kastamonu bütün alanlarıyla geri bırakılmış bir il. Bilindiği gibi ben İstanbul milletvekiliyim. Aynı zamanda Kastamonu’dan sorumluyum. Biz CHP olarak muhalefetteyiz diyerek kaytarma düşüncesi içinde değiliz. Bizim de yapacaklarımız var. İktidara karşı halkta büyük bir tepki var. Fakat vatandaş bir korku süreci yaşıyor. Ben inanıyorum ki bu sessizlik bir anda patlayacak. CHP olarak daha çok umut veren, proje üreten, mücadele etmek zorundayız. Kastamonu’da çok önemli sorunlar tespit ettim. Din istismar ediliyor. Allah’la kul arasına kimse giremez. CHP ile Allah arasına Tayyip Erdoğan da giremez. Cumhuriyetin temel değerlerine bağlı tüm yurttaşlara görev düşüyor. AKP iktidarı aldığında sıfır noktada olan terörün hangi noktaya geldiğini biliyoruz. Kastamonu’da bir şehit yakınının benden bir ricası oldu. Doğu sorununu çözmek için bir öneride bulundu. milletvekillerinin çocukları doğuda askerlik yaparsa bu sorun çözülür dedi. Bu konuda yasa teklifi hazırlamamı istedi. Yasa teklifi yapmaya söz verdim. Gereğini yaptım. Kastamonu’dan her yıl 15 bin insan göç ediyor. Çatalzeytin adliyesini geri istiyorsunuz. Çatalzeytin adliyesi bizim iktidarımızda açılır. Şunu çok iyi bilmeliyiz. Eylemsel olmayınca hiçbir tepkimiz karşılık bulmaz. Türkiye’nin en büyük sorunu hukuksuzluktur. Halkın ve hukukun emrinde bir yargı yok. Türkiye’nin üzerinde büyük oyunlar oynanmaktadır. Bana yöneltilen diyaliz hastalarının sorunun çözmek için çaba göstereceğim. Çatalzeytin’e MYO açılması konusundaki haklı talebinizle ilgileneceğim. Yerel seçimlerde Çatalzeytin halkı bu iktidara iyi bir ders vermelidir. Bu ders verilmezse bu iktidar başka kurumlarınızı da kapatmaya devam edecektir” dedi.

Reklam
Reklam

Milletvekili Süleyman Çelebi ve beraberindekiler daha sonra Atatürk Anıtı yanındaki parkta çay içtiler. Çatalzeytin Belediye Başkanı Musa İhsan Uğuz, AKP İlçe Başkanı Sinan Karadağ, İl Genel Meclisi Üyesi Birol Bozkurt Çelebi’ye parkta hoş geldin dediler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz