Chp Milletvekili Yarkadaş: Pendik Belediyesi Halkın Tapu Sorununu Çözmüyor

    İSTANBUL, (DHA) CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, Pendik'teki Kavakpınar Mahallesi sakinlerinin bir bölümünün tapularının çeşitli gerekçelerle verilmediğini ve halkın bölgeden

İSTANBUL, (DHA) CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, Pendik'teki Kavakpınar Mahallesi sakinlerinin bir bölümünün tapularının çeşitli gerekçelerle verilmediğini ve halkın bölgeden uzaklaştırılmaya çalışıldığını söyledi. Yarkadaş. "AKP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Pendik Belediyesi halkın tapu sorununu çözmüyor. Sorun çözmek yerine mahallenin boşaltılması için zemin yoklanıyor" dedi.

Kavakpınar Mahallesi Sakinlerini Koruma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği'nin açılış töreninde konuşan Yarkadaş , "AKP, 80 bin nüfuslu mahalle halkını hiçe sayıyor ve yandaşlarına rant alanı açmak istiyor. Yoksulların nasıl ve nerede yaşayacağı ise AKP'lileri ilgilendirmiyor'' dedi.

Reklam
Reklam

Yarkadaş, "Kavakpınar'ı boşaltmak, bölgeyi Sabiha Gökçen Havalimanı'na doğrudan bağlamak ve buradaki evlerden boşalan alanlara yeni AVM'ler ile oteller yapmak istiyorlar. Mahalle halkının tapu ve iskan sorununu çözmek yerine, yandaşlarına rant yaratmaya çalışıyorlar. Mahallenizi hiçbir koşulda boşaltmayın ve bu girişime karşı çıkın. Biz CHP olarak bu haksızlığa karşı duracak ve her koşulda yanınızda olacağız'' diye konuştu.

(FOTOĞRAF)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: