Chp Milletvekilinden Taksicilere Teşekkür

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam, İzmir Foça’da terör saldırısında yaralanan askerlere...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam, İzmir Foça’da terör saldırısında yaralanan askerlere kan bağışlamaya giden vatandaşların ücretsiz hastanelere ulaşımını sağlayan taksicilere teşekkür etti.

İzmir’in Foça ilçesinde askeri servis aracına düzenlenen bombalı saldırının ardından hastaneye sevk edilen yaralı askerlere vatandaşları kan bağışında bulundu. Vatandaşların ücretsiz ulaşımını sağlayan taksicilere teşekkür eden CHP İzmir Milletveki Mehmet Ali Susam, İzmir Esnaf Odası Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu ve Şoförler Odası Birliği Başkanı Celal Anık’a duyarlı davranışlarından dolayı plaket verdi.

Reklam
Reklam

Türkiye’nin milli birlik ve bütünlüğünü İzmir halkının çok iyi yansıttığını söyleyen Susam, şöyle konuştu: “İlk önce bu üzücü olaydan dolayı şehit olan askerlerimize bir kere daha Allah’tan rahmet diliyorum. İzmir halkının yaralı askerlerimiz için göstermiş olduğu duyarlılığı herkesin göstermesi gerekir. Sabahın ilk saatlerinde işini gücünü bırakarak hastanelere giden vatandaşlarımıza ve hastanelere kan vermek için ulaşımını sağlayan taksici arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Sayın Başbakana işinizi öğretecek değilim fakat Türk milletinin birlik, bütünlük içinde güçlü hareket etmesi gereken mesajlar vermesi gerekir. Terör Türkiye’nin her yerine yayıldı tarzı sözleri ben doğru bulmuyorum.”

Şoförler Odası Birliği Başkanı Celal Anık da, “Taksici arkadaşlarımız sabah daha belki siftah yapmadan yaralı askerlerimiz için hastanelere ücretsiz ulaşım sağladı. Biz Şoförler Odası Birliği olarak elimizden gelen tüm fedakarlığı gösterdik ve göstermeye devam edeceğiz” dedi.

Plaket verme töreninden sonra taksicilere karanfil dağıtan Milletvekili Susam, “Türk şoförü en asıl duygunun insanıdır” Atatürk resimli ve imzalı posterleri taksicilere araçlarına koyması için hediye etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: