Chp Milletvekilleri Zonguldak'ta

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından görevlendirilen heyette yer alan Milletvekilimiz Rıza Yalçınkaya, Zonguldak Mitingi...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından görevlendirilen heyette yer alan Milletvekilimiz Rıza Yalçınkaya, Zonguldak Mitingi için Kocaeli, Sakarya ve İstanbul illerine gerçekleştirilen ziyaretlere katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bartın Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi M. Rıza Yalçınkaya, tutuklu milletvekillerine özgürlük amacıyla Zonguldak’ta düzenlenecek olan “Emek, Özgürlük ve Demokrasi Mitingi” öncesi bölgede bulunan diğer illere gerçekleştirilen ziyaretlere katıldı. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun görevlendirip, Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya başkanlığında oluşturulan heyette yer alan CHP Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya ile birlikte Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk ve Sakarya milletvekili Engin Özkoç’ta ziyaretlerde hazır bulunan diğer isimler oldu. Ziyaretlere ilk olarak Sakarya ilinden başlayan CHP heyeti, parti hizmet binasında bir araya geldiği CHP il ve ilçe yöneticilerinden Zonguldak’taki miting için destek sözü aldı. Sakarya’daki toplantının ardından Kocaeli İl Başkanlığı’na yola çıkan CHP’li heyet, son olarak İstanbul’daki il ve ilçe başkanlarıyla görüştü.

Reklam
Reklam

3 ilin parti başkanları ve yöneticilerinden Zonguldak’taki miting için destek sözü aldıklarını ifade eden CHP’li milletvekilleri, Zonguldak Madenci Anıtı’nın önünde yapılacak olan mitingin ana vurgusunun kamuoyuna hukuksuzluğu ve hukuksuz uygulamaları duyurmak olduğunu ifade ederek mitinge büyük bir katılım beklediklerini dile getirdiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz