CHP MYK Toplantısı Başladı

CHP'de yapılan olağan kurultayın ardından oluşan Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyeleri, parti genel merkezinde bir...

CHP'de yapılan olağan kurultayın ardından oluşan Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyeleri, parti genel merkezinde bir araya geldi. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığındaki MYK toplantısı başladı.

Yeniden şekillenen CHP'nin MYK'sı ilk toplantısını yapmak üzere bir araya geldi. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, birlikte çalışacağı kurmaylarını son kurultayda belirlenen 60 kişilik Parti Meclisi (PM) içinden seçti.

MYK toplantısına tüm üyeler eksiksiz katıldı. Basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği MYK toplantısı, fotoğraf ve görüntü alınmasının ardından basına kapalı olarak devam ediyor. Toplantıda özellikle Suriye'deki gelişmeler ve terör başta olmak üzere iç ve dış gelişmelerin ele alınması bekleniyor.

Reklam
Reklam

MYK'da görev alan diğer isimler ve görev alanları ise şöyle: S.Sencer Ayata (Ar-Ge Bilim, Yönetim ve Kültür Platformu), M.Emrehan Halıcı (Bilgi ve İletişim Teknolojileri), Faruk Loğoğlu (Dış İlişkiler ve Yurtdışı Örgütlenmeler), Faik Öztrak (Ekonomi Politikaları), Sezgin Tanrıkulu (İnsan Hakları), Yakup Akkaya (İşçi ve Memur Sendikaları, Emekliler ve Emek Büroları), Perihan Sarı (Parti İçi Eğitim), Gökhan Günaydın (Yerel Yönetimler), Bihlun Tamaylıgil (Genel Sekreterlik).

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: