CHP MYK toplantısı sona erdi

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında parti genel merkezinde toplandı.

ANKARA (ANKA)Yaklaşık iki buçuk saat süren toplantının ardından herhangi bir açıklama yapılmazken, toplantıda öncelikli olarak yarın yapılacak il başkanları toplantısı gündeminin ele alındığı belirtildi. MYK'da Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'ne yapılan operasyon ve bugün gerçekleştirilen destek ziyareti ile Antalya Büyükşehir Belediyesi'ndeki soruşturma kapsamında Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın ifadesinin alınması konusunun da görüşüldüğü belirtildi.

-KILIÇDAROĞLU'NDAN "BU KONU KAPANSIN" TALİMATI-

Reklam
Reklam

Toplantıda ele alınması beklenen bir diğer konu olan CHP İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler'in TBMM Genel Kurulu'ndaki sözlerinin ise, Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla toplantının gündemine alınmadığı ifade edildi. Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz Salı günü yapılan partisinin grup toplantısının ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin'e "diğer genel başkan yardımcılarını da arayın, bu konu artık kapansın, gündeme getirilmesin" talimatı verdiği ifade edildi.

MYK toplantısının ardından Kılıçdaroğlu, Bilkent Otel'de partisinin il başkanlarıyla düzenlenen yemeğe katılmak üzere parti genel merkezinden ayrıldı. (ANKA)

(GO/OLÇ)