CHP Nadir Aydın'la yola devam

CHP Elazığ Olağanüstü Merkez İlçe Kongresi bugün yapılan seçimin ardından sonuçlandı.

Zeki Kaplan ve Nadir Aydın’ın yarıştığı Merkez İlçe Kongresi geçtiğimiz hafta yeterli çoğunluk sağlanamadığından dolayı iptal edilerek bu haftaya ertelenen kongre bugün yapıldı.

Toplamda 398 delegesi bulunan CHP Elazığ Merkez İlçe’nin 252 delegesi oy kullandı. Yapılan sayım neticesinde 398 delegeden 159’unun oyunu alan Nadir Aydın CHP’nin yeni Merkez İlçe Başkanı seçildi.

Geçtiğimiz hafta birçok olaya sahne olan ve birçok polemiğin yaşandığı seçimin ardından bu hafta CHP Genel Merkezi, Parti Meclis Üyesi Hüseyin Salgın görevlendirdi.

Reklam
Reklam

Burada bir konuşma yapan CHP Genel Merkez Parti Meclis Üyesi Hüseyin Salgın geçtiğimiz hafta yapılan ve iptal olunan kongrenin Genel Merkezde ciddi rahatsızlık olduğunu belirterek Genel Başkanımız KILIÇDAROĞLU’NUN burada bir an önce seçimin neticelendirilmesini beklediklerini söyledi.

Yapılan seçimin ardından Merkez İlçe Kongresi Başkanlığına seçilen Nadir AYDIN bir konuşma yaparak şunları söyledi; Aslında kaybede yok, burada Demokrasi kazanmıştır, CHP kazanmıştır, Biz seçime girdiğimiz rakiplerimizle sadece seçin esnasında yarışırı, bundan sonra bu yarışı hep beraber sürdürmenin gayreti içinde olacağız” dedi

Toplam Delege Sayısı : 398

Kullanılan Oy sayısı : 252

Nadir Aydın : 159

Zeki Kapan : 92

Geçersiz Oy : 1

NADİR AYDIN’IN YÖNETİM KURULU

ASİL ÜYELER

1-Mehmet Ateş

2-İrem But

3-Eray Çakmak

4-Gülhayat Demir

5-Nevzat Demirtaş

6-Demet Ekşi

7-Mustafa Erdoğan

8-Servet Gerçek

9-Yunus Rıza Gök

10-Nuran Göktaş

11-Halil Kutlu

12-Duran Lütfü Polat

13-Ali Tan

14-Canan Türkmenoğlu

15-Şahin Yılmaz

16-Celal Yücel

YEDEK ÜYELER

Reklam
Reklam

1-Ali Er

2-Metin Çelik

3-Alişan Selek

4-Birol Uğraş

5-Cevdet Yıldırım

6-Ali Abay

7-Mesut Akbalık

8-Zeynel Kahraman

9-Mutlu Gerçek

10-Oğuzhan Aslan

11-Esma Erdeniz

12-Orhan Kaplan

13-Yasemin Akdoğan

14-Hüseyin Avcı

15-Zeynep Koç

16-Hıdır Yalçın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: