Chp Nevşehir İl Başkanı Göktaş

Nevşehir’de tarihi Kurşunlu Camii’nin dış aydınlatma ışıkları, elektrik aboneliği olmadığı gerekçesiyle MEDAŞ tarafından kesilmesine CHP...

Nevşehir’de tarihi Kurşunlu Camii’nin dış aydınlatma ışıkları, elektrik aboneliği olmadığı gerekçesiyle MEDAŞ tarafından kesilmesine CHP İl Başkanı Ahmet Göktaş tepki gösterdi.

CHP Nevşehir İl Başkanı Ahmet Göktaş yaptığı açıklamada, tarihi bir caminin dış aydınlatma elektrik enerjisinin kesilmesinden büyük üzüntü duyduğunu kaydetti. Göktaş: “Hepinizin bildiği üzere Nevşehir’in tarihi cami olan Kurşun Camii’nin aydınlatma elektrikleri MEDAŞ yetkileri tarafından kesilmiş bir durumda. Özelleşmelerin sonucunda böyle bir sorun çıkması gayet doğal. Eğer Türkiye Elektrik Dağıtım (TEDAŞ) özelleşmemiş olsaydı böyle bir sorun ile asla karşılaşılmazdı. Özel şirketin bu şekilde kamu hizmeti veren ibadethanelerin bu şekilde elektriklerini kesmesi hiç hoş biri durum değil. Kamu hizmeti veren ibadethanelere elektrik hizmetinin ücretsiz verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Eğer bizler toplum olarak özelleşmelere karşı çıkan bir yapıya sahip olmazsak gelir birileri böyle ibadethanelerin elektriklerini keser. Ben yetkilileri göreve davet ediyorum ve bu konunun biran önce çözüme kavuşturulmasını diliyorum’’dedi.

Reklam
Reklam

Nevşehir'de bulunan tarihi Kurşunlu Camii'nin dış aydınlatma ışıkları, elektrik aboneliği olmadığı gerekçesiyle elektrik şirketi tarafından kesilmişti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: